1 januari bracht niet enkel de start van het jaar 2019 mee maar ook de start van de premie in Vlaanderen betreft warmtepompboilers.

Bij de aankoop van een warmtepompboiler kan de eindklant aanspraak maken op de nieuwe premie van €400.

De warmtepompboilers moeten hiervoor vooral voldoen aan 1 belangrijke karakteristiek:

- het hebben van een A+ ECO-label

Klik hier voor meer informatie.

Dus voor de premie van Vlaanderen zijn volgende toestellen geldig :
- Explorer V3 200L en 270L
- Explorer V3 200L en 270L met extra warmtewisselaar
- Calypso VM 100L en 150L
- Calypso Split 200L en 270L
- Galaxi 450L

Bij de aanvang van deze premie was een hoogte-diameter-ratio van de kuip nodig van minimaal 2 maar dit werd in augustus geschrapt.

De informatie die u nodig heeft voor de premie kan u terugvinden door op bovenstaande toestellen te klikken of door hier te klikken.