Bij storing op uw Atlantic-toestel zijn er verschillende stappen die u kan ondernemen.

Technische ondersteuning / Aanvraag tot interventie

• In eerste instantie neemt u best de handleiding van het desbetreffende toestel erbij waarin reeds meerdere foutcodes opgelijst staan met een kleine bijhorende uitleg. Op die manier kan de oorzaak van de fout reeds duidelijk worden en kan de technieker ter plekke reeds tot een oplossing komen.

Opgelet: houd alle informatie van het apparaat bij de hand zodat wij u op een snelle en efficiente manier kunnen helpen,: type apparaat, serienummer, bouwjaar.

• In tweede instantie kan u uw aanvraag naar onze technische dienst of naverkoopdienst richten door middel van

• Een mail te sturen naar sav.belgium@groupe-atlantic.com

• Telefonisch contact met ons op te nemen op het nummer 02/357.28.28

Opgepast: Een interventieaanvraag dient steeds te gebeuren via bovenstaand mailadres of via ticket op wecaredesk.